فروش جوانه های خوراکی به صورت عمده در بازار جوانه ها انجام می شود. جوانه های خوراکی در بسته بندی های گوناگون و در وزن های مختلف و همچنین به صورت فله و عمده، خرید و فروش می شوند. جهت کسب اطلاع از قیمت فروش این محصول و خرید عمده انواع جوانه های خوراکی و همچنین پودر جوانه ها، می توانید با کارشناسان فروش مجموعه ما در ارتباط باشید.
تولید کنندگان جوانه های خوراکی، بهترین جوانه های خوراکی را در کارگاه های تولید جوانه، توسط دستگاه کشت جوانه ها، به صورت صنعتی و مطابق استاندارد تولید جوانه های خوراکی تهیه می کنند.
جوانه های خوراکی چیست؟
جوانه های خوراکی، مولتی ویتامین های طبیعی هستند که طی فرآیند جوانه زنی از دانه های خوراکی تولید می شوند که بسیار مغذی بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردارند. جوانه زدن دانه های غلات (گندم، جو و …) و حبوبات (ماش، نخود، و …)، بدون استفاده از خاک و تنها به وسیله رطوبت، اکسیژن هوا و گرما انجام می گیرد.
خواص جوانه های خوراکی
- جوانه زنی موجب افزایش میزان ویتامین ها، املاح معدنی و پروتئین دانه می شود در حالیکه از میزان کالری و کربوهیدرات دانه کاسته می شود.
- میزان آنزیم های موجود در جوانه دانه ها، 100 برابر دانه می باشد.
- به علت وجود مقادیر بالای فیبر باعث هضم بهتر غذا و دفع راحت آن می شوند.
- طی فرآیند جوانه زنی نشاسته به قند، پروتئین به اسیدهای آمینه و چربی اشباع به اسید چرب تبدیل می شوند. بنابراین این منبع غذایی در تنظیم قند و چربی خون میتواند بسیار مؤثر باشد.
- جوانه ها، با توجه به خاصیت غذایی بالا، موجب سیری زود هنگام شده و خاصیت چاق کنندگی ندارند.
- دانه ها طی فرآیند جوانه زنی، خاصیت نفخ زایی خود را از دست داده و از حساسیت زایی پروتئین آن کاسته می شود.
انواع جوانه های خوراکی
-
- جوانه گندم
- جوانه جو
- جوانه جو دوسر
- جوانه شبدر
- جوانه یونجه (آلفا آلفا)
- جوانه عدس
- جوانه ماش
- جوانه نخود
- جوانه لوبیا
- جوانه آفتابگردان
- جوانه ذرت
- جوانه شاهی
بازار فروش جوانه های خوراکی
روش تهیه و تولید جوانه ها (مراحل تولید جوانه) بر بازار فروش آن موثر بوده و قیمت جوانه های خوراکی سنتی در مقایسه با نوع تجاری آن بسیار کمتر است. وجود تولید کنندگان سنتی در بازار تولید جوانه ها موجب کاهش درامد تولییدکنندگان صنعتی شده است.